Search
Close this search box.

NEWS &
Press

Η φιλοσοφία Be.e και η κουλτούρα λογοδοσίας και υπευθυνότητας

Στο συνέδριο για ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα στις 9 Νοεμβρίου 2021, ο Δημήτρης Λουκαΐδης, ο Elie Wakil και ο Μάριος Λουκαΐδης (Εμπνευστές του The Be.e Philosophy) επικεντρώθηκαν στη σημασία αυτής της υγιούς κουλτούρας που πρέπει να καλλιεργηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις. Αυτή η κουλτούρα συνδέεται με αυξημένη δέσμευση για την εργασία και το ηθικό των εργαζομένων, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερες επιδόσεις.

Στο “Be.e Philosophy”, ενθαρρύνονται οι επιχειρήσεις να κτίσουν αποτελεσματική κουλτούρα που βασίζεται στις αξίες που έχουν καθορισθεί από την ιδιοκτησία. Στόχος του Be.e είναι να δημιουργηθεί μια κουλτούρα που θα έχει κοινό σκοπό και στόχο, θα δημιουργεί άτομα ευτυχισμένα που συνεργάζονται μεταξύ τους, θα βελτιώνει την απόδοση της επιχείρησης, θα συμβάλλει στην ευημερία της κοινωνίας και θα φροντίζει το περιβάλλον. Η δημιουργία μιας κουλτούρας λογοδοσίας και υπευθυνότητας στον χώρο εργασίας είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιθυμητής κουλτούρας.

Η ανάληψη ιδιοκτησίας στην εργασία έχει να κάνει με την ανάληψη πρωτοβουλίας και την πραγματοποίηση του τι είναι σωστό για την επιχείρηση. Έχει να κάνει με την ανάληψη ευθύνης για τα αποτελέσματα και το να μην υποθέτεις ότι είναι ευθύνη κάποιου άλλου. Τελικά, όταν τα μέλη της ομάδας αναλαμβάνουν ιδιοκτησία και ευθύνη με συνέπεια, κτίζεται εμπιστοσύνη τόσο εσωτερικά αλλά και προς τους εξωτερικούς πελάτες και συνεργάτες.

Demetris Loucaides, Marios Loucaides, Elie Wakil (The « Be.e philosophy »)

Πρώτη Δημοσίευση:

Facebook
Twitter
Pinterest
Scroll to Top