Search
Close this search box.

NEWS &
Press

Μάριος Λουκαΐδης: Sharing is daring

Από την απομόνωση και την αυτονομία πρέπει να περάσουμε στην αλληλεξάρτηση, τόνισε ο πρόεδρος του ECR Κύπρου Μάριος Λουκαΐδης. «Πρέπει να τολμήσουμε όλοι μαζί να μοιραζόμαστε, να πάμε από το δικό μου, στο δικό σου και στα δικά μας», είπε, τονίζοντας ότι οι υπολογιστές μας μπορούν να είναι ενωμένοι και να μοιραζόμαστε δεδομένα. «Αυτό το βλέπουμε σε πολλές πράξεις που ο κόσμος μοιράζεται εμπειρίες, δεδομένα, ιδέες, τεχνολογία, data, assets και άλλα, σε εταιρείες όπως τις Airbnb, Uber, Rabbit και Coffice. Είμαστε σε μια οικονομία του μοιράσματος», σημείωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αλληλοεξαρτώμενοι. «Σήμερα θέλει τόλμη για να μοιραστείς πράγματα, από το αυτοκίνητό σου μέχρι το δικό σου πλεονέκτημα στην επιχείρηση που καλείσαι να το μοιραστείς με τον ανταγωνισμό», ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι αυτός ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε το ECR, ακριβώς για να μειώσουν οι εταιρείες το κόστος τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Καταλήγοντας τόνισε πως πρέπει να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο, καθώς ό,τι είναι καλό για τον πελάτη μας είναι καλό και για μας.

Πηγή:

Facebook
Twitter
Pinterest
Scroll to Top